Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın haydi haydi açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında tek üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni niyet için bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Kapısı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu da acil durumlarda elan şu denli insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Merdivenler ayrıca ergonomik tasarımlara iye olup, kullanıcıların kolayca yangın kapısı inebilmeleri yürekin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve tendürüst tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page